Supernatural Svarta Madam 6


Jag har nyligen upptäckt serien Supernatural och har skaffat mig första säsongen (ja, jag vet att den redan är inne på sin åttonde säsong!). En bra serie, mycket i min smak. Speciellt avsnitt 5, som handlar om Svarta Madam (eller Bloody Mary, som hon heter på engelska).

Jag satt som fastklistrad framför tv:n under det avsnittet. Just för att jag själv skriver om Svarta Madam. Det var så där bra otäckt och samtidigt intressant att se hur de behandlade hela fenomenet Svarta Madam: vem hon var, hur hon uppstod, vad hon kunde göra, hur man stoppar henne. Allt väldigt intressant och även om jag har en annan vinkel på det hela gav det mig ändå tips och idéer på hur jag ska finslipa mitt manus.

Snart får jag börja skriva igen. Snart….


6 tankar om “Supernatural Svarta Madam

 • Anne Jonsson

  Det låter läskigt det där, Svart Madam. Jag har visserligen med skurkar i min berättelse men de är inte skräckigt läskiga, bara otrevliga och osympatiska. Det låter som att du som skriver skräck har hittat en serie som kan inspirera till mycket läskigheter.

 • Anne Jonsson

  Det låter läskigt det där, Svart Madam. Jag har visserligen med skurkar i min berättelse men de är inte skräckigt läskiga, bara otrevliga och osympatiska. Det låter som att du som skriver skräck har hittat en serie som kan inspirera till mycket läskigheter.

 • Susanne Ahlenius

  MIna favoritserier är beauty and the beast som nu går på sjuan och sedan vampire diaries 🙂 men jag skriver inte om fantasy eller övernarturliga väsen. Kanske skulle pröva för det är det enda som jag tycker är kul att se. Supernatural är bra också, snygga killar är aldrig fel att titta på 🙂

 • Susanne Ahlenius

  MIna favoritserier är beauty and the beast som nu går på sjuan och sedan vampire diaries 🙂 men jag skriver inte om fantasy eller övernarturliga väsen. Kanske skulle pröva för det är det enda som jag tycker är kul att se. Supernatural är bra också, snygga killar är aldrig fel att titta på 🙂

Kommentarer är stängda.