Tjänster & erbjudanden


Jag erbjuder workshops i nåltovning där du lär dig hur man nåltovar. Du får lära dig grunderna i tekniken och jag visar dig steg för steg hur det går till. Jag erbjuder kvällskurs x 3, kvällskurs x1 och workshops på bibliotek. Jag gör även porträtt på beställning. Se nedan för mer detaljer.

Skicka e-post med förfrågan

Jag anordnar även event där du kan delta och vi nåltovar tillsammans. Läs mer om aktuella event här.

Kurs i nåltovning x 3

Du känner dig frustrerad över hantverkstekniker som tar för lång tid att lära sig. Du vill se resultat direkt med det du pysslar med. Du tycker om att pyssla men har inte hittat den hobby som passar dig.

Du önskar att det fanns någon teknik där du snabbt kan komma igång utan att det krävs för mycket instruktioner.

Om det här låter som du, då är nåltovning något för dig.

I kurs i nåltovning visar jag dig under tre tillfällen hur man nåltovar olika figurer. Vid första tillfället  (1,5 tim) går jag igenom grunderna och tillsammans skapar vi den första figuren. Vid det andra tillfället (1,5 tim) går vi mer in på olika detaljer och beroende på årstid skapar vi en säsongsbetonat figur. Vid tredje tillfället (1,5 tim) visar jag ytterligare detaljer och variationer i nåltovning och vi skapar en tredje figur tillsammans.

Deltagare: 4-10 st
Pris: 900 kr/person

Kurs i nåltovning x 1

Du känner dig frustrerad över hantverkstekniker som tar för lång tid att lära sig. Du vill se resultat direkt med det du pysslar med. Du tycker om att pyssla men har inte hittat den hobby som passar dig.

Du önskar att det fanns någon teknik där du snabbt kan komma igång utan att det krävs för mycket instruktioner. Du vill lära dig grunderna i en hantverksteknik och därefter kunna jobba vidare på egen hand.

Om det här låter som du, då är nåltovning något för dig.

Jag visar dig steg för steg hur man börjar nåltova och du lär dig att skapa din första figur. Därefter kan du skapa själv efter din fantasi och med tips och vägledning från mig.

Deltagare: 4-10 st
Pris: 500 kr/person
Tid: 2 timmar

Workshop bibliotek

Du vill erbjuda dina besökare något roligt att pyssla med. Inför olika högtider, så som Halloween, jul och påsk, vill du ge ungdomar och barn en aktivitet som de tycker är roligt och enkelt men som samtidigt ger ett bra resultat.

Om detta är något som ditt bibliotek letar efter, då är workshop i nåltovning något för dig.

Jag tar med mig all material till biblioteket och under två timmar visar jag hur man gör olika figurer i ull.

Jag tar med mig all material till biblioteket och under två timmar visar jag hur man gör olika figurer i ull. De har även tid att göra en till figur. Till Halloween gör vi pumpor, till jul tomtar och snögubbar och till påsk kycklingar, ägg och harar.

Deltagare: Max 12 st
Pris: 3000 kr (inkl. material)

Beställ ett personligt porträtt i ull

Någon du känner fyller år eller firar en högtidsdag. Du vill ge en present till någon som redan har allt. Du vill ge bort en oförglömlig och personlig present.

Om detta stämmer in på dig är ett personligt porträtt i ull den perfekta presenten.

Jag gör dockor utifrån bilder som du skickar till mig. Du väljer mellan storleken Byst eller Helfigur. En helfigur är ca 28 cm hög.

Vid beställning betalar du en del av summan. Jag nåltovar då huvudet och visar upp det för dig. Du får då möjlighet att komma med synpunkter om eventuella ändringar. Du får bestämma vilka kläder dockan ska ha och eventuella detaljer som smycken eller extra tillbehör. Jag jobbar vidare tills du är nöjd. Därefter betalar du resten av summan och jag gör klart dockan och skickar den till dig.

Se till att var ute i god tid – beställ minst en månad i förväg om du vill ha ditt porträtt vid en viss tidpunkt. Från att jag börjar tills att dockan är klar tar det ca tre-fyra veckor.

Pris:
Byst 1500 kr
Helfigur  3000 kr
Rabatt vid beställning av flera dockor, t.ex två helfigurer för 5500 kr.

Vill du boka någon av dessa erbjudanden, skicka e-post med förfrågan till mig, så återkommer jag till dig.

Ulliga hälsningar

Nathalie Sjögren