Hur hanterar jag motgångar?


När du tappar skrivlusten, hur gör jag då?. ☹️

Jag har nämnt tidigare att jag oftast skriver i kronologisk ordning men om jag fastnar hoppar jag fram till en scen jag gärna vill skriva. Ibland skriver jag något helt annat, kanske provar en historia som inte har med manuset att göra. Bara för att få igång skrivandet igen.

För mig är det kreativiteten som är viktig. Jag är ju den nåltovande skräckförfattaren och skapar med både ord och ull. Så om jag fastnar och känner att jag hamnar i en period att oinspiration, då byter jag till att skapa med ull istället. Då får jag ändå jobba med händerna och att göra en figur går snabbare att göra än en bok. Så resultatet kommer snabbare. 😅 Sedan kan jag lättare komma tillbaka till skrivandet igen.

Nåltovade vikingar av Nathalie Sjögren

Dessa vikingar är en av alla figurer som jag har skapat. Att testa nya former med ullen och göra olika varianter på samma sak, t.ex olika storlekar är väldigt tillfredsställande.