Publicerade verk


 

framsida-jpegUndergång

Emy och Melissa hittar sin faster död i sommarstugan. I naturreservatet Näsbokrok har mörka krafter vaknat till liv. Systrarna har knappt hunnit sörja förrän Melissa försvinner. De historier fastern brukade berätta har förvandlats till verklighet. Emy tvingas bege sig till underjorden för att hitta Melissa. Där ställs hon inför olika väsen från den nordiska folktron. Vilka kan hon lita på och vilka tjänar de mörka? Kommer hon att hitta sin syster innan det är försent?

Provläs den här

Under begränsad tid kan du köpa den i min webbshop.

Köp boken här! 

 

 

 

 

 

Serandos förbannelse

Från sitt ödsliga slott djupt inne i skogen iakttar Serando byn. En efter en lockar han platsens kvinnor till sig. Hans blodtörst är omättlig och kvinnorna går ett vidrigt öde till mötes. Till slut vågar byborna inte längre lämna sina hem.

Evelina är ingen vanlig kvinna, inte en av de andra. Hon känner att Serando kallar på henne, men hon gör motstånd. I byn möts hon av misstänksamhet. Hur kan hon motstå Serandos lockelse när ingen annan kan det?

Serandos förbannelse är en övernaturlig rysare för vuxna med influenser från Skönheten och Odjuret, fast i skräckversion, och från Greve Dracula. Den är en skrämmande saga om hur sorg föder hat som föder ondska, och om hur kärlek leder till svek som leder till död.

Köp boken här

 

 

47444 I varje ångetag

Oscariansk steampunkantologi där 15 författare berättar en alternativhistoria om Förenade konungarikena Sverige och Norge med kolonier.

Nathalies novell heter I stormen hon dansar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steampunk SaSteam-Punk-Sagor-e1432195830892gor

Sexton författare tolkar sina egna visioner av kulturen i sjutton ångande noveller, som sträcker sig över en rad genrer från skräck och spänning till humor och romantik. Genom hela boken känner man en tydlig doft av mekanisk ånga och kan höra kolvarnas slag i stora och små maskiner.

Nathalies novell heter Siaren.

Du kan köpa boken här:

Adlibris
Bokus
cdon

 

 

 

Svenska spöken

svenska-spoken”Svenska spöken” är en antologi om när spökena började dyka upp i hemmen, på arbetsplatserna, på stan och ute på landet.
Tjugo noveller berättar om den olustkänsla som spreds bland de levande över att behöva konfronteras med somliga av dessa nygamla bekantskaper och om de band av spökjägare som bildades i syfte att skydda oss från denna styggelse!
Men de handlar också om dem som antingen av kärlek eller nyfikenhet omfamnade det ockulta och som tog upp kampen till spökenas försvar.
Vad skulle du göra?

Nathalies novell heter Den röda stugan

 

Köp boken här!

 

 

Kommande verk


En handbok i nåltovning

Underjordens väktare