Publicerade verk


Alla böcker kan du köpa i webbshoppen
framsida-jpeg
Undergång

Emy och Melissa hittar sin faster död i sommarstugan. I naturreservatet Näsbokrok har mörka krafter vaknat till liv. Systrarna har knappt hunnit sörja förrän Melissa försvinner. De historier fastern brukade berätta har förvandlats till verklighet. Emy tvingas bege sig till underjorden för att hitta Melissa. Där ställs hon inför olika väsen från den nordiska folktron. Vilka kan hon lita på och vilka tjänar de mörka? Kommer hon att hitta sin syster innan det är försent?

Provläs den här

Serandos förbannelse

Från sitt ödsliga slott djupt inne i skogen iakttar Serando byn. En efter en lockar han platsens kvinnor till sig. Hans blodtörst är omättlig och kvinnorna går ett vidrigt öde till mötes. Till slut vågar byborna inte längre lämna sina hem.

Evelina är ingen vanlig kvinna, inte en av de andra. Hon känner att Serando kallar på henne, men hon gör motstånd. I byn möts hon av misstänksamhet. Hur kan hon motstå Serandos lockelse när ingen annan kan det?

Serandos förbannelse är en övernaturlig rysare för vuxna med influenser från Skönheten och Odjuret, fast i skräckversion, och från Greve Dracula. Den är en skrämmande saga om hur sorg föder hat som föder ondska, och om hur kärlek leder till svek som leder till död.


47444

I varje ångetag

Oscariansk steampunkantologi där 15 författare berättar en alternativhistoria om Förenade konungarikena Sverige och Norge med kolonier.

Nathalies novell heter I stormen hon dansar.

Steam-Punk-Sagor-e1432195830892

Steampunk Sagor

Sexton författare tolkar sina egna visioner av kulturen i sjutton ångande noveller, som sträcker sig över en rad genrer från skräck och spänning till humor och romantik. Genom hela boken känner man en tydlig doft av mekanisk ånga och kan höra kolvarnas slag i stora och små maskiner.

Nathalies novell heter Siaren.

svenska-spoken

Svenska spöken

”Svenska spöken” är en antologi om när spökena började dyka upp i hemmen, på arbetsplatserna, på stan och ute på landet.
Tjugo noveller berättar om den olustkänsla som spreds bland de levande över att behöva konfronteras med somliga av dessa nygamla bekantskaper och om de band av spökjägare som bildades i syfte att skydda oss från denna styggelse!
Men de handlar också om dem som antingen av kärlek eller nyfikenhet omfamnade det ockulta och som tog upp kampen till spökenas försvar.
Vad skulle du göra?

Nathalies novell heter Den röda stugan

Nåltovning en handbok för nybörjare

Nåltovning är enkelt, roligt och beroendeframkallande. Det är en hantverksteknik som du snabbt kommer igång med. Garanterat utan krångel jämfört med andra tekniker. Inga maskor att hålla reda på, inget material som torkar om du tar en paus.

Nåltovning, en handbok för nybörjare går Nathalie Sjögren igenom olika ulltyper, vilka nålar du behöver och hur du steg för steg skapar olika figurer, som en snögubbe, tomtenisse, emoji med nyckelring och påskägg. Allt är tydligt illustrerat med bilder och text.

Med hjälp av den här boken blir även du en nåltovningskonstnär

Trollkonst i ullskogen

Nåltovning är enkelt, roligt och beroendeframkallande. Oavsett om du är nybörjare eller mer van vid nåltovning kan du alltid utveckla ditt skapande. Endast fantasi och tålamod sätter gränserna.

Trollkonst i ullskogen visar Nathalie Sjögren hur du kommer igång med att nåltova och därifrån skapar olika figurer, som troll, får, vikingar, vampyrer och änglar.

Allt är tydligt illustrerat med bilder och text. Med hjälp av den här boken utvecklar du ditt nåltovande och blir en fullfjädrad nåltovningskonstnär.