Mingel på Mitt företag 2


I onsdags var jag på ett mycket spännande och givande event, nämligen Mitt företag, från småföretagare till stjärnföretagare. Det var ett event där föreläsare mixades med mingel. Ett stort gäng småföretagare, däribland jag, kom dit för att lära sig och träna på att utvecklas som företagare.

Bild lånad från mittforetag.com

Bild lånad från mittforetag.com

Det hela började med att vi alla fick bingobrickor där vi fyllde i uppgifter på de vi pratade med. Man lade också sitt visitkort i en skål, och vid slutet av dagen spelade vi bingo genom att de drog visitkort ur skålen och man kryssade för om man hade pratat med den personen. Ett smart och effektivt sätt att mingla. Själv hade jag med mig mina dockor i en korg på armen. Dessa drog till sig mycket uppmärksamhet och det gjorde ju det hela mycket enklare att förklara vad jag gjorde och kunde erbjuda. Många gånger är det så att man inte vet vad nåltovning är och det är ganska svårt att förklara (och övertyga) att de dockor jag gör är porträttlika.

Bland alla besökare hittade jag några framtida kunder/samarbetspartner och föreläsningarna var mycket givande. I början fick vi tipset att det kan vara svårt att anamma allt som sägs. Därför skulle vi fokusera på åtminstone en sak att ändra på för att gå från småföretagare till stjärnföretagare. Själv tänker jag bland annat skaffa mig en flerårsdagbok, där man kan skriva upp varje dag sina styrkor och svagheter. Sedan kan man blicka tillbaka och se just den dagen för två år sedan och konkret läsa om man har utvecklats eller stampar på samma ställe. Jag ska också se över min prissättning för att komma vidare och hitta de kunder som jag vill jobba mot.

När dagen var slut var jag trött men mycket nöjd.


2 tankar om “Mingel på Mitt företag

 • Barbro Olsson

  Nathalie, det var roligt att träffa dig och dina dockor på #mittföretag. Jag fotograferade ju killarna från Kiss…?
  Jag tycker också att det var en bra dag. Bingominglet var ju ett suveränt sätt att få kontakt.
  Ha en trevlig kväll!

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Ja, verkligen. Det var en mycket lyckad kväll. Och roligt att träffa folk i verkligheten som man bara träffat på nätet innan. 🙂

Kommentarer är stängda.