Gör reklam och skriva på oväntade ställen 2


Idag skulle jag bara göra några vardagliga sysslor, så som att gå till apoteket. I kassan frågar hon om jag är registrerad och då kan få rabatter. Eftersom jag inte var det fick jag ge min mailadress (i-natten). Kassörskan tyckte det var en lustig adress och då kunde jag inte låta bli att berätta att den kommer ifrån min bok.
   Hon frågar då vad jag heter och säger att hon ska titta efter min bok. Nu vet jag inte om hon verkligen kommer att göra det, men det är alltid lite roligt att få göra reklam. Och på apoteket, det är ju lite otippat.

Att skriva på lite ovanliga platser har nu blivit min grej. Förra veckan satt jag utanför polisen och skrev. Idag satt jag i väntrummet på MVC och skrev på mobilen. Tokigt nog får man bara skriva 150 tecken per memo, så jag fick dela upp det på flera, men det gick. 🙂

Ja, man får helt enkelt lära sig att vara flexibel, speciellt när man har små barn.


2 tankar om “Gör reklam och skriva på oväntade ställen

Kommentarer är stängda.