I nattens mörker till Sf-bokhandeln 1


Idag fick jag äntligen tummen ur och ringde till sf-bokhandeln i Stockholm och frågade om de ville sälja min bok I nattens mörker.
Jag vet inte varför, men när det gäller att ringa brukar jag alltid dra mig för det. Senare brukar det visa sig att det inte var så svårt utan oftast mycket bättre än vad jag hade trott.
    Jag skickar nu upp några böcker till försäljning i bokhandeln. Förhoppningsvis blir de sålda. Att ha sin bok i sf-bokhandeln är, för en skräckbok,en fördel eftersom då är det större chans att rätt läsare hittar den. Med rätt läsare menar jag de som är intresserade av skräck.
    Så nu ska jag skriva brevet som följer med böckerna och sedan ska de åka iväg. Spännande.

I nattens mörker till Sf-bokhandeln


Idag fick jag äntligen tummen ur och ringde till sf-bokhandeln i Stockholm och frågade om de ville sälja min bok I nattens mörker.
Jag vet inte varför, men när det gäller att ringa brukar jag alltid dra mig för det. Senare brukar det visa sig att det inte var så svårt utan oftast mycket bättre än vad jag hade trott.
    Jag skickar nu upp några böcker till försäljning i bokhandeln. Förhoppningsvis blir de sålda. Att ha sin bok i sf-bokhandeln är, för en skräckbok,en fördel eftersom då är det större chans att rätt läsare hittar den. Med rätt läsare menar jag de som är intresserade av skräck.
    Så nu ska jag skriva brevet som följer med böckerna och sedan ska de åka iväg. Spännande.


0 tankar om “I nattens mörker till Sf-bokhandeln