Nytt år, nya projekt


Nu börjar dagarna bli lite ljusare igen (usch!) och ett nytt år har infunnit sig. Jag blev precis i dagarna klar med redigeringen av manuset Dimma över Ödesbyn, och skickade iväg det till ett förlag. Det ska bli så spännande att få höra vad de tycker om den. Lite läskigt är det också att veta att det inte längre ligger i mina händer.

Så nu när jag plötsligt inte har något att skriva har jag tid för annat skapande. Jag har några dockor att nåltova och även en beställning på hundar. Därför har jag börjat slipa på mitt hundnåltovande. Igår gjorde jag den här lilla krabaten.
image

Inte helt perfekt och jag vet nu vilka misstag jag gjorde som kommer att bli bättre nästa gång, men jag är ändå helt nöjd.

Nu ser jag fram emot nästa stora utställning, Fårfest i Kil. Där har jag aldrig varit men jag kan tänka mig att det kommer att bli en härlig helg i ullens tecken. I år är jag en av utställarna och jag börjar nu göra små saker att ställa ut. Mer om detta längre fram, när jag har något att visa upp.