Våga satsa


Nu är det bara några dagar kvar av året och jag tänkte summera vad 2014 har varit för mig.

Mitt nyårslöfte förra året var att satsa ordentligt på mitt företag. Jag hade precis lärt mig hur man nåltovar dockor och kände att nu måste jag komma igång. Som mammaledig var det en perfekt tid att prova mig fram.

Lyckades jag? Ja, det skulle jag vilja säga att jag har gjort. Jag har fått nya kunder, utvecklat mitt hantverk, vågat mer och jag inser att jag kan.

Jag har provat mig fram med mina dockor och när en kund bestlllde Dee Snyder tog det fart. Dels såg den riktiga Dee Snyder dockan och det gjorde att jag fick iden till Rock ’n’ Wool. Jag har även vågat kontakta folk, bl.a. de som har marknader, och har ställt ut på en hel del ställen.

Dessutom valde jag att slå ihop mina två bloggar och började lansera mig som den nåltovande skräckförfattaren. Det var ett val som jag verkligen inte har ångrat. Dels blev det lättare att blogga när jag bara hade en blogg och jag behövde inte fundera på vilket inlägg som passade vart. Dels ser jag nu mina kunder som en enhet – både de hantverksintresserade och läsarna. Vissa är ju även både ock.

Så om du går i tankarna på vad du ska ha som nyårslöfte i år, varför inte göra som jag och satsa på det du vill göra.