En rockig spark i baken


Idag fick jag ett oväntat men mycket trevligt samtal. När jag gjorde min Pecha Kucha-presentation för en månad sedan ungefär kom det fram en kvinna till mig efteråt. Hon jobbar på Mölndals museum och sa att mina dockor skulle passa att ställas ut där. Kanske till hösten.

Idag ringde hon och berättade att de ska i april ha en 80-talsutställning och undrade om jag ville och kunde ställa ut mina rock’n’wool dockor då.

Superkul! Därför, när jag kom hem, satte jag genast igång med en ny rockartist. Jon Bonjovi. En av mina idoler som smyckade mina tonårsväggar. Honom varvar jag att nåltova tillsammans med de beställningar jag har fått.

Äntligen har jag kommit igång att göra fler rockartister. Kanske var det samtalet just den spark i baken som jag behövde. En rockig spark. 😉