Ingen vanlig fredag 10


Vi hade en hel del planerat, jag och min man, idag. Han skulle på företagsfest och jag skulle passa på och hälsa på mormor och sedan hämta honom på kvällen. Det blir inget av med något av det nämnda.

Varför? När min man skulle åka till jobbet på morgonen kom han in igen och frågade om jag hade flyttat bilarna. Det visade sig att båda våra bilar hade blivit stulna på natten. Ja, just det. Stulna. Man tror först inte det är sant. Det känns overkligt.

Som tur var hade farfar sin bil som vi kunde låna (för att köra storebror till skolan). Sedan tog vi oss alla en sväng runt i samhället. Och hittade en av bilarna! Den stod fint parkerad i ett bostadsområde med allt utom nycklarna kvar i. Vi ringde polisen som kom dit efter en stund och tittade på bilen.

Sedan körde vi vidare men lyckades inte hitta den andra bilen – min bil. Där alla barnstolar och lite extraregnkläder till barnen fanns. Just de småsakerna saknar jag mest. Bilen, visst ärcdet tråkigt att den är borta, men kunde vi inte haft lika tur och hittat den också med alla saker kvar? 🙁 Vi får snällt vänta och se.

Om någon har sett en blå volvo V70 reg AGY 651 får ni gärna hojta till.


10 tankar om “Ingen vanlig fredag

Kommentarer är stängda.