Bokbloggsjerka 10-13 okt Komplex karaktär 5


Den här veckan frågar Annika på sin blogg den här frågan:

Vilken är den mest komplexa fiktiva karaktären (på tv/bio eller i en bok) som du har träffat på?

Det är en fråga som tål att tänka på. Många är böckerna jag har läst men det är inte alltid att jag tänker på karaktärerna efter att jag läst ut boken. Däremot tänker jag mer på karaktärerna in en tv-serie eller film. Det fick mig att tänka på en karaktär som finns både i bokform och på tv:
Sherlock Holmes
Det är en komplex karaktär tycker jag. Han fascinerar och överraskar. Inte undra på att man fortfarande filmatiserar honom. Själv gillar jag Sherlock Holmes och älskar serien Sherlock med Benedict Cumberbatch och Martin Freeman.

Vad tycker du om Sherlock Holmes?


5 tankar om “Bokbloggsjerka 10-13 okt Komplex karaktär

Kommentarer är stängda.