Galna ideer


Igår kväll fick jag en galen ide. Jag hade gått igenom mina fb-vänner för att se vilka som kanske kunde hjälpa mig att hitta olika utställningsplatser för mina rock’n’wool dockor. Då hittade jag några damer i USA. Jag känner dem egentlugen inte utan jag blev vän med dem för länge sedan då jag behövde hjälp med ett spel på fb *skäms för att erkänn*.

Skulle jag kanske kontakta dem och höra om någon av dem visste något? Ah, för sjutton, varför inte? Så jag knåpade ihop ett fint meddelande på engelska och bad ödmjukast om hjälp. Skrev att de inte behövde svara.

Min förvåning blev stor då en av dem svarade bara efter några minuter och hon skulle kolla upp om hon hittade något galleri jag kunde kontakta! Helt otroligt!

Nu är det ju inte mycket mer än att hon ska leta efter någon, men min fantasi skenade iväg med mig. Tänk att få ställa ut i USA. Det hade varit så häftigt. Hon frågade om jag hade några andra typer av figurer i tankarna och då kom jag på att jag kan göra skådisar. Och kalla den kollektionen för Hollywool. 😛

Oh vad pirrigt detta är. Tänk om hon hittar någon? Tänk om denna någon är intresserad? Tänk om …