Häng med på Peacha Kucha Night i Varberg


Visst vill ni komma och lyssna på mig när jag berättar sagan om den nåltovande skräckförfattaren? Häng med till restaurang Nemi i Varberg den 18 november och lyssna på 8 olika spännande presentationer. Inget inträde, så häng ta med vänner och kompisar och kom. Jag skulle tycka det var jättekul om du ville komma. Läs mer nedan:

PechaKucha Night #12. Tema: Mustasch

Tisdagen den 18 november är det åter dags för PechaKucha Night #12 – en bra kombo av skönt häng och smart underhållning. Vi flyttar åter in hos Nami på Västra Vallgatan 43 i Varberg och njuter av mat och dryck inspirerad av Japan och Skandinavien. Det blir faktiskt mer Japan än någonsin denna 12:e upplaga av PechaKucha Night i Varberg.

8 lokala och internationella kreatörer och entreprenörer från olika områden presenterar 20 bilder som var och en visas i 20 sekunder – ett nervkittlande kaleidoskop av inspiration, idéer och arbete. Samtliga presenterar något utifrån temat MUSTASCH, ett passande tema för (m)ovember (www.movember.com). Vi har denna kväll en inrest japansk konstnär, en mustachprydd fotograf, en maskör samt en student vars idé om ett skäggevent växte till en riksnyhet. Därtill har vi en talare på trummor och en annan i mantel. Upplagt för en bra kväll helt enkelt!

Kvällens talare:

Naomi Okubo – People care about their appearance (japanese artist with temporary exhibition in Varberg. In english!)
Raphael Gagliano – En snygg mustasch är inte alltid så roligt (fotograf och mustaschodlare)
My Maniette – Tamburering (maskör)
Mike Blixt – 20 livsråd om att sätta segel (entreprenör)
BEER BREAK 15 min
Micael Karlsson – En slagverkares PechaKucha (musiker mm)
Nathalie Sjögren – Rock n´ wool (nåltovande skräckförfattare)
Leif Andersson – Sibbarpsrevyn (eldsjäl)
Madeleine Carlsson – En Karl Med Skägg (eventarrangör)

OBS! Talarlistan kan ändras.

Vi börjar klockan 20.20, det är gratis och ingen föranmälan krävs – så ta med vänner, kollegor och familj.

VI SES!