Fem saker jag önskar mig.


image

I dagens blogginläggsutmaning från Andie ska man lista fem saker man önskar sig.

Hm. Jag fick ta mig en lite tänkare för att komma på fem saker.

Två saker hör liksom ihop: att skriva klart manus nr två (läs mer om mitt skrivande på min andra blogg.) och att den blir publicerad.

Att jag lyckas bemästra nåltovningen så pass mycket att jag kan kalla det en sysselsättning och inte en hobby. Jag tycker många gånger att andra som nåltovar är så duktiga och att jag inte alltid får till det. Hm.

Just nu önskar jag mig faktiskt snö. Det kom ju ingen snö här på västkusten över jul och nu regnar det bara. Jag tycker inte om när det är så här söligt och än värre när det är slaskigt. Usch, då vet man att våren kommer och jag tycker INTE om våren! Nej, jag är mer en höst och vintermänniska – om det är mycket snö.

Slutligen önskar jag mig ett gott grönt te. Jag har ännu inte hittat ett grönt te som är så pass gott att jag inte tröttnar på det efter tre koppar och man har en hel påse kvar. Just nu dricker jag mycket svart te, men vet att det är nyttigare med grönt. Tyvärr är de flesta gröna teer smaksatta med citrussmaker – varför? – och den smaken tröttnar jag stortedrickare på.

(Sist lägger jag till en extra önskan: att nya avsnitt av Supernatural börjar igen. Har sån abstinens!)


0 tankar om “Fem saker jag önskar mig.