Bloggutmaning: mainstreammusik 2


2. Åsikter om mainstream musik

Jag är lite av en allslukar när det gäller musik, men ska jag vara helt ärlig kommer det mesta som jag gillar och lyssnar på från mainstream. När jag lyssnar på radion blir det oftast reklamstationer och jag byter ofta. Så mainstream tycker jag funkar bra.

Annars lyssnar jag mest på Spotify, där jag gör en massa olika listor för olika tillfällen, typer av musik och sinnesstämningar. T.ex. har jag en lista som jag kallar Skrivarmusik. Där lägger jag upp de låtar som hjälper mig i mitt skrivande.

Bloggutmaning: mainstreammusik


2. Åsikter om mainstream musik

Jag är lite av en allslukar när det gäller musik, men ska jag vara helt ärlig kommer det mesta som jag gillar och lyssnar på från mainstream. När jag lyssnar på radion blir det oftast reklamstationer och jag byter ofta. Så mainstream tycker jag funkar bra.

Annars lyssnar jag mest på Spotify, där jag gör en massa olika listor för olika tillfällen, typer av musik och sinnesstämningar. T.ex. har jag en lista som jag kallar Skrivarmusik. Där lägger jag upp de låtar som hjälper mig i mitt skrivande.


0 tankar om “Bloggutmaning: mainstreammusik