5 tv-serier som jag inte kan vara utan. Kan du? 2


Jag är en periodare, dvs att jag tittar gärna på olika tv-serier stötvis. Vissa serier ser jag endast en gång medan andra ser jag gärna flera gånger. Idag tänkte jag dela med mig av de tv-serier som jag gärna återvänder till – av olika anledningar.

Supernatural
Två bröder bekämpar ondska i form av olika monster. Jag gillar den för att den är otäck, humoristisk och spännande. Även om jag gillar historierna med monstrena är det utvecklingen mellan bröderna som gör att serien snart startar sin elfte säsong.

Outlander
Jag snubblade över denna serie och fastnade direkt. Skottland. 1700-tal. Tidsresa. Kärlekshistoria. Behöver jag säga något mer?

Vänner
Min favorit bland komedier. De får mig alltid på bra humör. Jag älskar att följa de sex vännernas vardag med jobb, karriär, kärrleksliv och ibland pinsamma situationer. Chandler är min favoritkaraktär.

Buffy the vampire slayer
Buffy är alltid Buffy brukar jag och min man säga. Vi gillar den båda två och går igenom en säsong lite då och då. Jag brukar återkomma till Buffy i många av mina blogginlägg och den serien är en stor inspirationskälla för mig.

Morden i Midsommer
En mysig serie (hur nu mord egentligen kan vara mysigt) och speciellt när sommaren kommer längtar man till att få följa kommissarie Barnaby. Oavsett skådis. Dessutom har jag upptäckt att det går utmärkt att se om avsnitten, bara det har gått en tid sedan man såg det senast. Man minns att man har sett det, men kommer inte ihåg vem mördaren är. Vilket gör att spänningen finns kvar ännu en gång.

Vilka tv-serier är dina favoriter?


2 tankar om “5 tv-serier som jag inte kan vara utan. Kan du?

 • E-K

  Hej
  Frikänd som är slut nu tyckte jag var jättebra, så och Arvingarna. Nu har jag börjat följa The girl, den gillar jag. Barnmorskorna i East End och Mr Selfridge är mysiga serier.
  Ha en bra dag och gör det bästa av tiden i det dåliga vädret.

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Ja, Mr Selfridge är ju härlig. I stil med Downton Abbey. Jag gillar kostymdramer, men oftast ser jag dem endast en gång (förutom Pride & Predudice med Colin Firth) och inte om och om igen som med de serier jag har listat.

Kommentarer är stängda.