Jag behöver hjälp 13


En av mina karaktärer behöver byta namn. Under arbetet med mitt manus har jag bytt namn på några karaktärer av olika anledningar. Nu har det blivit så att två karaktärer har snarliknande namn vilket kan leda till att man blandar ihop dem.

Huvudpersonen heter Meja. Du kan läsa mer om henne här Men det är inte hon som behöver ett nytt namn, utan Marja.

Marja är en äldre dam runt de 60. Hon är, vid första anblicken, en snäll liten mormor med käpp och blommiga klänningar. Hon bjuder gärna på te och tycker om att sitta och prata. Men hon är även översteprästinna i samhällets coven (har inte hittat nåt bra svenskt ord för det) och hon är duktig på magi. Hon behöver nu ett nytt namn.

Kan ni hjälpa mig? Lämna en kommentar med förslag på namn, för jag har fastnat.


13 tankar om “Jag behöver hjälp

Kommentarer är stängda.