Förberedelserna inför Andra världar 2014 har börjat


Nu ligger de första utställarna uppe på Andra världar-bloggen. Jag är en av dem och jag tror att listan kommer att ökas på. Det var otroligt roligt förra året, då bokmässan Andra världar startade för första gången. Därför ser jag verkligen fram emot att få åka dit igen nästa år, i april närmare bestämt.

Så nu sätter förberedelserna igång. Främst genom att sprida budskapet om denna fantastiska bokmässa. Har ni vägarna förbi, kika in. Har ni inte vägarna förbi, tar er dit ändå. 😉 Det är det värt. Speciellt om ni är intresserade av fantasy, skräck och sci-fi. Jag har kikat runt lite på de andra författarna och blir väldigt sugen på att läsa deras böcker.

Nästa steg i förberedelserna är vilka kläder jag ska ha på mig. Det blir till att kolla runt på mönster, beställa tyg och slutligen sätta sig vid symaskinen och köra på. Förra året hade jag den här klädseln.

Kappan tänkte jag nog ha nästa gång också, men jag funderar på att sy mig någon ny klänning, kanske lite åt steampunk-hållet eller vanligt 1800-tal. Vi får se vad jag hittar för mönster.

Andra Världar 2014, here we go!