Giles version nr 2


image

Ja, eftetsom valpen tuggade sönder min förra Giles fick jag helt enkelt börja om.

Men, den här gången gjorde jag det ordentligt. Jag gick tillbaka till böckerna och läste mig på hur man kan göra när man nåltovar ansikten. I boken Ny filt med filtenålen av Birgitte Krag Hansen finns det steg för steg instruktioner.
image

Så nu blir resultatet ett helt annat. Det är så häftigt att se ett ansikte växa fram när man jobbar och att man kan ge figuren olika uttryck med några enkla medel.

Så, Giles nr 2 (från Buffy) kommer nog att bli väldigt bra. I alla fall har jag fått beröm av min man. Han är mitt kritiska öga och ger direkt respons om han tycker mina figurer är bra eller inte. Eftersom vi båda tycker om Buffy är han noga med att det ska bli bra det jag nåltovar.