Bokbloggsjerka – en dålig pjäs 8


Den här helgen frågar Annika

Har du sett någon pjäs eller liknande som du av en eller annan anledning tvingades att se men som du absolut inte gillade?

Om du vill får du vända på frågan för att i stället berätta om en pjäs eller liknande som alla bara MÅSTE se.

Jag har funderat ett tag (därav det sena inlägget), men jag kan faktiskt inte komma på en pjäs som var dålig som jag har sett. Däremot minns jag En midsommarnattsdröm när den spelades på stadsteatern i Gbg. Jag gick då på gymnasiet och jag och min klass hade just gjort vår egen version av pjäsen (jag gick estetprogrammet). Det var en fröjd att få se den med så professionella skådisar och samtidigt själv kunna replikerna så väl. 🙂


8 tankar om “Bokbloggsjerka – en dålig pjäs

Kommentarer är stängda.