Så överlevde jag bokmässan


Jag kommer i det här inlägget inte prata om det som hände utanför bokmässan. För mig handlar bokmässan enbart om blcker och specifikt fantastik. Allt annat kan andra prata om.
Lördagen den 30 september 2017 var sen dag jag befann mig på bokmässan. Det första jag gjorde var att bege mig till Fantastikgränden. Där fanns allt som hade med fantasy, skräck och sci-fi att göra. The place to be, helt enkelt.

Själv var jag klädd som en av mina karaktärer i boken Undergång, ett troll. 

Tyvärr syns inte svansen.

Jag minglade runt på mässan i några timmar, köpte böcker (alldeles för många), träffade vänner och författarkollegor och lyssnade på föredrag. Bland annat pratade Gabriella P. Kjeilen och Caroline Hurtig om ”Fantasy i våra hjärtan”. De pratade om varför man ska läsa fantasy och att den ör till för alla, i alla åldrar. Våga läsa fantasy,  helt enkelt.
Nbv
​

​

Vid 16tiden var det min tur att stå i mitt förlaga monter och signera. 

Mitt i alltihop passade jag på att skriva kontrakt på  min kommande bok Dödsvinter. Det är min debutroman I nattens mörker som jah redigerar och trycker om. 

Pga omständigheterna utanför mässan var det mycket mindre folk. I vanliga fall får man armbåga sig fram och missa en massa spännande men nu kunde man se alla montrar på långt håll. 

När dagen var slut för jag trött men nöjd. 

Var du på bokmässan? Vad tyckte du var bäst?