Rapport från Fårfesten i Kil


Nu har jag för första, men jag försäkrar inte den sista, gången varit på Fåresten i Kil. Jag hade hört talas om den tidigare men aldrig besökt den. När jag hörde att man skulle ansöka om att få ställa ut gjorde jag det direkt – och kom med.

På torsdagen åkte jag upp, packade upp mina saker och begav mig sedan till gästgiveriet där jag hade bokat ett rum. Ett mysigt ställe där jag som enda gäst blev väl omhändertagen. Dessutom var det så skönt att för en gång skull bara bry sig om sig själv. Ingen som ropade på mamma, ingen som tvingade en att vara vaken och jag kunde sova precis hur jag ville utan att bli knödd på. Riktig semester.

Fårfesten var verkligen en festival! Så mycket ull, så mycket kreativitet, inspiration och människor. Det var underbart att kika runt på vad alla andra ställde ut och för mig var det som att komma till en godisaffär. Hjärtat bultade och jag kunde inte se mig mätt på allt det underbara.

Mina dockor blev naturligtvis uppskattade och jag hoppas att det genererar till nya beställningar. Sådant vet man ju inte förrän efteråt.

image

Här är mitt bord som det såg ut under festivalen.

Jag hann även jobba en hel del. Strax innan festivalen började jag göra små folkdräktsgummor och dessa blev fler under helgen.

image

image

image

Fler bilder kan ni se på mitt instagramkonto Där finns även bilder på några Rock’n’Wool dockor som jag blev klar med. Bl.a Vince Neil och Jon Bonjovi.

På lördagen kom det flest folk. Då var jag ganska trött i huvudet när dagen var slut. Jag styrde då bilen in till Karlstad och åt mat på en mycket nysig restaurang. Där hade jag sällskap av mitt manus och hade det mycket trevligt en stund.

image

Jag har även fått skrivit en hel del den här helgen då jag, som sagt, varit ostörd. Det var riktigt ljuvligt att bara få skriva på.
När utställningen väl tog slut på söndagen hade jag inte ork att köra hem fyra timmar i mörker och snö. Därför låg jag kvar en natt till och åkte hem på måndagen. Nöjd och glad.