Puh, då var det klart


Nu är jag officiellt klar med min steampunknovell. Varför? Jo, för att jag precis skickade iväg det som bidrag till Andra Världar-antologin.  Usch, det känns lite pirrigt att den nu är iväg. Deadlinen var sista november, så jag hann t.o.m. med att få den granskad av testläsarna. Till er vill jag säga tack för att ni tog er tid att läsa den. Jag vet att steampunk kanske var något nytt för er (det var det för mig) och jag uppskattar verkligen att ni ville hjälpa mig. 🙂

Så, nu blir det lite vila i skrivandet. Julen närmar sig med stormsteg och med den julmarknader. Med andra ord måste jag nåltova tomtar, så jag har något att sälja första advent. Därför får skrivandet ta en liten paus. 🙂

Puh, då var det klart


Nu är jag officiellt klar med min steampunknovell. Varför? Jo, för att jag precis skickade iväg det som bidrag till Andra Världar-antologin.  Usch, det känns lite pirrigt att den nu är iväg. Deadlinen var sista november, så jag hann t.o.m. med att få den granskad av testläsarna. Till er vill jag säga tack för att ni tog er tid att läsa den. Jag vet att steampunk kanske var något nytt för er (det var det för mig) och jag uppskattar verkligen att ni ville hjälpa mig. 🙂

Så, nu blir det lite vila i skrivandet. Julen närmar sig med stormsteg och med den julmarknader. Med andra ord måste jag nåltova tomtar, så jag har något att sälja första advent. Därför får skrivandet ta en liten paus. 🙂