Någon som inspirerar mig


Idag ska jag berätta om någon som inspirerar mig.

Jag säger att det beror på – inom vilket område det handlar om. Talar vi om böcker är det naturligtvis Anne Rice, kändisen jag ville träffa i förra inlägget. När det handlar om hantverk är det just nu Kay Petal från felt alive som inspirerar mig.

Hennes nåltovade dockor är så häftiga och jag har lärt mig så mycket av henne.

Någon som inspirerar mig


Idag ska jag berätta om någon som inspirerar mig.

Jag säger att det beror på – inom vilket område det handlar om. Talar vi om böcker är det naturligtvis Anne Rice, kändisen jag ville träffa i förra inlägget. När det handlar om hantverk är det just nu Kay Petal från felt alive som inspirerar mig.

Hennes nåltovade dockor är så häftiga och jag har lärt mig så mycket av henne.