Jag är kluven


Jag står alltid på två ben. Åh ena sidan handarbetar jag, främst nåltovar, och jobbar på att på sikt kunna sälja mina produkter på vår gård. Läs mer på min andra blogg www.landalamm.wordpress.com Just nu har jag och min man en del planer på exakt vad vi skulle kunna göra på gården. Allt är inte direkt klart, så jag väntar med att förklara vad det gäller tills vi vet att det kommer att funka. Än så länge fortsätter jag med mitt handarbete och att stå på olika marknader.

Åh andra sidan jobbar jag med mitt författande och försäljning av min bok I nattens mörker. Igår t.ex. ringde jag sf-bokhandeln i Stockholm och vi kom överrens om att jag skulle skicka några ex till dem för försäljning. Förhoppningsvis hjälper det till att få folk att få upp ögonen för boken.

Problemet jag har är vad jag ska satsa på. Det är inte lätt att kombinera de två världarna hantverk/gård och författandet. I alla fall ibland. Handarbetet och gården ligger kanske närmare i tiden att generera något. Det är där jag ser att man kan få in en inkomst. Åh andra sidan älskar jag att skriva och skulle inte kunna leva utan det. Men det blir mycket på en gång när man ska försöka hinna med båda.

Igår pratade jag också med en körsnär och han ska ha kurs i pälssömnaf på maskin. Det är ju super och något jag verkligen behöver och ser fram emot. Samtidigt har jag alltid mitt senaste skrivprojekt i tankarna och försöker planera när jag ska ha tid att skriva.

Samtidigt vill jag inte riktigt klaga. Det är underbart att kunna ha flera olika uttryck att skapa på. Om jag för tillfället tröttnar på ett kan jag lätt gå över till det andra. Men ibland vill jag allt på en gång och då känns det som det blir för mycket.

Jag är kluven


Jag står alltid på två ben. Åh ena sidan handarbetar jag, främst nåltovar, och jobbar på att på sikt kunna sälja mina produkter på vår gård. Läs mer på min andra blogg www.landalamm.wordpress.com Just nu har jag och min man en del planer på exakt vad vi skulle kunna göra på gården. Allt är inte direkt klart, så jag väntar med att förklara vad det gäller tills vi vet att det kommer att funka. Än så länge fortsätter jag med mitt handarbete och att stå på olika marknader.

Åh andra sidan jobbar jag med mitt författande och försäljning av min bok I nattens mörker. Igår t.ex. ringde jag sf-bokhandeln i Stockholm och vi kom överrens om att jag skulle skicka några ex till dem för försäljning. Förhoppningsvis hjälper det till att få folk att få upp ögonen för boken.

Problemet jag har är vad jag ska satsa på. Det är inte lätt att kombinera de två världarna hantverk/gård och författandet. I alla fall ibland. Handarbetet och gården ligger kanske närmare i tiden att generera något. Det är där jag ser att man kan få in en inkomst. Åh andra sidan älskar jag att skriva och skulle inte kunna leva utan det. Men det blir mycket på en gång när man ska försöka hinna med båda.

Igår pratade jag också med en körsnär och han ska ha kurs i pälssömnaf på maskin. Det är ju super och något jag verkligen behöver och ser fram emot. Samtidigt har jag alltid mitt senaste skrivprojekt i tankarna och försöker planera när jag ska ha tid att skriva.

Samtidigt vill jag inte riktigt klaga. Det är underbart att kunna ha flera olika uttryck att skapa på. Om jag för tillfället tröttnar på ett kan jag lätt gå över till det andra. Men ibland vill jag allt på en gång och då känns det som det blir för mycket.