Fem platser jag skulle vilja besöka


Nästa utmaningsfråga är vilka platser jag vill besöka. Jag kommer här berätta mer om länder än just platser.

1. Australien. Jag har alltid velat åka dit. Två gånger var jag nära på att komma iväg, men i slutändan blev det ändrade planer. Men drömmen att få åka dit nån dag har inte dött ut, även om den inte längre är lika stark.

2. Irland. När jag var nitton var jag au-pair i en familj på Iralnd. Jag har alltid tänkt tillbaka på den tiden med ett leende och jag skulle gärna besöka det landet igen. Trevliga människor, vackert landskap och dessutom fina får. Perfekt land att besöka.

3. Italien. Helst skulle jag vilja göra en sån där bussresa bland vinraknor och gamla herrgårdar. Det kanske är något att se fram emot när man blir äldre. 🙂

4. USA. Detta stora land hade varit häftigt att besöka. Tänk t.ex. att få göra en bilresa genom landet. Eller att bara åka till New York. Det finns så många ställen i det stora landet.

5.Norge. Detta vackra grannland. Helst skulle jag då åka på Hurtigrutten och beskåda den vackra naturen längs vattnet

Vilka platser/länder skulle du vilja besöka?