Dagens horoskop Skytten


I bloggutmaningen idag handlar det om horoskop. Jag är mycket intresserad av horoskop och liknande spåtjänster (om man får lov att säga så). Jag äger även en kortlek tarotkort och har provat på att spå mig med dessa. Dock blev det inte mycket mer än att jag försökte tyda korten och kom fram till en del luddiga svar.

Nu för tiden läser jag sporadiskt horoskopen men jag är fortfarande nyfiken.

Dagens horoskop för skytten är:
Vecka: 2 En hel del erbjudanden dyker upp. Det är inte alltid så att det som är mest lukrativt ger den mesta tillfredsställelsen. Du hittar oftare ett sätt att tjäna mer pengar när du är lycklig. Lyssna till din inre röst när den talar om för dig åt vilket håll du ska gå för att ha mest kul. Du är oslagbar när du låter din intuition bana väg för dig.

Jag ler när jag läser detta, för jag tänker onekligen på mitt nåltovande, som jag just nu har fått en slags boost i och med att jag har lärt mig nya tekniker. Tanken är att jag ska nåltova porträtt, på beställning. Perfekt som present eller hur?