Wolfman – urusel och superbra! 2


Var det någon som såg filmen Wolfman på tv häromkvällen?

Den gick på 6:an och detta står det att läsa om filmen: Lawrence Talbots återvänder till Storbritannien för att utreda det osedvanligt barbariska mordet på hans bror. Genom utredningen hör han talas om en uråldrig förbannelse som förvandlar de drabbade till varulvar vid fullmåne. När han sedan blir biten av en varelse döms han till ett öde långt värre än döden.

Jag kom in i den nånstans i mitten och jag såg den inte. Men jag lyssnade! Med en gång hörde jag vilken härlig stämningsfull musik det var. Själva filmen i sig var väl så där. Den började bra, men slutade i, som så många liknande filmen, mest bara i en actionfylld jakt där de har slängt in så många specialeffekter som möjligt att man tappar bort själva stämningen och historien. Synd tycker jag, för det kunde ha varit en superbra film de hade jobbat mer på historien och mindre på effekterna.

Därför vände jag ryggen mot tv:n och skrev istället. Medan jag lyssnade på musiken släppte jag loss med pennan. Ni som följer mig på facebook och twitter vet att det var då jag kom på en ny del av det manus jag arbetar med nu. Då föll alla bitar på plats och de olika story-lines som jag arbetar med kommer att flätas in i varandra på ett bra sätt.

Så därför säger jag att The Wolfman både är urusel och superbra! 🙂


2 tankar om “Wolfman – urusel och superbra!

  • Mrs Andie

    Jag håller med dig om att filmen inte var den allra bästa. Men vissa saker med den tyckte jag ändå var visuellt vackra så det är ju iaf ett plus.

    • nathaliesjogren

      Ja, det tycker faktiskt jag också. Jag började se på den och tyckte att ljussättningen var snygg och läckert mystiskt, men sen blev jag tyvärr besviken på storyn.

Kommentarer är stängda.