Webinar om instagram 2


421104_2767666548920_196399097_n

Imorgon är det ett webinar med och om mig.

Kom och lyssna till hur jag fick 70 nya bra följare på instagram efter att jag gick med i Instamera. Jag berättar hur jag gör på instagram och om mitt skapande i alla dess former.

Här är länken

Tiden är 12.00 den 6/3 men kan du inte den tiden, anmäl dig ändå så får du en länk till webinariet inspelat efteråt.

Jag hoppas vi ses.

/Nathalie

 


2 tankar om “Webinar om instagram

  • PysselQvinnan

    Jag har ett stort problem som bromsar att jag inte kommer i gång och det är när jag skall lägga in mitt foto. Då kommer det upp beskär bilden och jag trycker på beskär och det går inte…. Jag blir så sur…,varför går det inte?

    • nathaliesjogren Inläggsförfattare

      Exakt varför det blir så vet jag inte, men jag brukat kringgå problemet genom att redigera bilderna i appen pixlr. Där kan man välja vilken storlek man vill spara fotot och då välja det som passar för instagram. 🙂 Prova det blir lättare.

Kommentarer är stängda.