Vill du ha ett signerat ex av I nattens mörker?


Inför bokmässan Andra Världar the complete mäss har jag nu beställt ett antal ex av min bok I nattens mörker från förlaget. Dessa böcker ska jag naturligtvis sälja på mässan, men kanske du vill beställa en? Du kanske inte kan komma till mässan av någon anledning men vill ändå ha ett signerat exemplar. Hör av dig till mig, så kan du köpa boken för mässpris.

Vill du ha ett signerat ex av I nattens mörker?


Inför bokmässan Andra Världar the complete mäss har jag nu beställt ett antal ex av min bok I nattens mörker från förlaget. Dessa böcker ska jag naturligtvis sälja på mässan, men kanske du vill beställa en? Du kanske inte kan komma till mässan av någon anledning men vill ändå ha ett signerat exemplar. Hör av dig till mig, så kan du köpa boken för mässpris.