Vilken figur ska jag göra?


blogg100-logotype-300x256Nu i mars ska jag ställa ut mina nåltovade figurer på stickfestival i väst. Hittills har jag gjort Einstein, Spike (från tv-serien Buffy) och Elvis. Men jag behöver nu en kvinnlig figur. Jag funderar på Marlilyn Monroe men kanske finns det någon svensk känd person som är lätt att känna igen, som alla vet vem det är? Därför frågar jag nu om förslag. Vem skulle jag kunna göra?

Vilken figur ska jag göra?


blogg100-logotype-300x256Nu i mars ska jag ställa ut mina nåltovade figurer på stickfestival i väst. Hittills har jag gjort Einstein, Spike (från tv-serien Buffy) och Elvis. Men jag behöver nu en kvinnlig figur. Jag funderar på Marlilyn Monroe men kanske finns det någon svensk känd person som är lätt att känna igen, som alla vet vem det är? Därför frågar jag nu om förslag. Vem skulle jag kunna göra?