Veckans te – Valentine


Som nämnts tidigare tänkte jag betygsätta de teer jag dricker.

Jag börjar med ett grönt te. Just grönt te har jag alltid svårt för. Jag vet att det är nyttigt och vill gärna dricka det, men de allra flesta är utblandade med citrusfrukter och då tycker jag det är beskt. Eller så är det något med smaken som gör att jag tröttnar på det efter några koppar och där står jag med en hel påse över.

Dock tror jag att jag har hittat ett te som jag gillar. Det heter Valentine och jag köpte det i den mysiga lilla te-butiken Tea’s i Haga, Gbg. Jag minns inte exakt vad som är i det mer än chokladbitar med det doftar och smakar fruktigt utan att varken bli beskt eller för syrligt.

Än så länge tycker jag det är gott och med en sked honung i smakar det utmärkt. Perfekt med en kopp Valentine efter maten eller mitt på dagen. Har ni chans så prova gärna detta gröna te.

Jag ger den fyra koppar av fem.

Ps. Happy Saint Patrick’s Day

blogg100-logotype-300x256Detta är inlägg 18, dag 18 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 18 av 100.

Veckans te – Valentine


Som nämnts tidigare tänkte jag betygsätta de teer jag dricker.

Jag börjar med ett grönt te. Just grönt te har jag alltid svårt för. Jag vet att det är nyttigt och vill gärna dricka det, men de allra flesta är utblandade med citrusfrukter och då tycker jag det är beskt. Eller så är det något med smaken som gör att jag tröttnar på det efter några koppar och där står jag med en hel påse över.

Dock tror jag att jag har hittat ett te som jag gillar. Det heter Valentine och jag köpte det i den mysiga lilla te-butiken Tea’s i Haga, Gbg. Jag minns inte exakt vad som är i det mer än chokladbitar med det doftar och smakar fruktigt utan att varken bli beskt eller för syrligt.

Än så länge tycker jag det är gott och med en sked honung i smakar det utmärkt. Perfekt med en kopp Valentine efter maten eller mitt på dagen. Har ni chans så prova gärna detta gröna te.

Jag ger den fyra koppar av fem.

Ps. Happy Saint Patrick’s Day

blogg100-logotype-300x256Detta är inlägg 18, dag 18 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 1 mars 2014. Detta är inlägg 18 av 100.