Veckans te – Gamla söder


För inte allt för länge sedan var jag bjuden på ett dop. Det var ett dop hemma hos familjen och det var verkligen vackert och mysigt. Efter ceremonin blev det god smörgåstårta och smarrig jordgubbstårta – allt bakat av mamma själv (tack för ett trevligt dop, du vet vem du är 😉 ). Till tårtan var det kaffe och te.

Då kommer vi till veckans te, som är en gästspelare eftersom jag vanligtvis inte dricker det och jag har bara smakat det några gånger. Teet heter Gamla Söder och när jag har druckit det var det påste (egentligen inte min favorit, eftersom det då är sämre kvalitet på teet och man får inte samma goda smak som med löste). Det här teet var mycket gott och jag tog t.o.m. två koppar. Hittar jag det i lösteform ska jag köpa det. Annars funkar det utmärkt om man bara vill ha en kopp så där på jobbfikat eller något liknande.

Jag ger Gamla Söder fyra koppar av fem.