Veckans te – Lipton Lemon 1


I vanliga fall brukar jag inte tycka om eller ens dricka påste. Endast om det bara finns påste, vilket det ofta är på caféer och restauranger, dricker jag det. Annars föredrar jag löste och att kunna brygga det i min tekokare. Då blir det godast.

image

Men så en dag blev jag sugen på att prova smaken citron. Nån gång innan har jag druckit te med en citronskiva i och minns att det var gott. Därför, när jag stod där i affären, kunde jag inte motstå Lipton Lemon. Speciellt när det var triangelpåsar. Då är det större tebitar i påsen.

Det här teet smakade över min förväntan. Det är väldigt friskt och gott. Just att blanda svart te med citronsmak är en härlig blandning. Jag har druckit det som det är, en påse i koppen och på med hett vatten. Men många gånger öppnar påsen och häller i innehållet i filtret i min tekokare. Då blir det extra gott. Två påsar räcker till en hel bryggkanna.

image

Lipton Lemon får fyra koppar av fem (Just för att det är ett påste. Hade det varit löste hade det fått full pott.) Drick det, det är gott.


En tanke om “Veckans te – Lipton Lemon

Kommentarer är stängda.