Veckans te – honungste


När jag var inne i tebutiken senast fick jag syn på ett te som hette Gotländskt Honungste. Ett svart te med doft av honung och smak av nektar. Jag som tycker mycket om honung, speciellt i teet, tänkte att detta var ett te för mig.

Vad fel jag hade. Tyvärr. Det doftar gott men att dricka det blir för starkt. Det blir på snudden till beskt då smaken av honung blir som att dricka en kaka rakt från bikupan. Kanske om jag gör teet svagare kan det bli bättre men jag har inte provat det.

Jag gav teet två provdrick men tyckte inte det var gott. Därför får Gotländskt honungste endast en kopp av fem av mig. Jag kanske får blanda ut det med ett annat te för att göra slut på det. Annars är risken att det bara ståe där i skåpet.

Veckans te – honungste


När jag var inne i tebutiken senast fick jag syn på ett te som hette Gotländskt Honungste. Ett svart te med doft av honung och smak av nektar. Jag som tycker mycket om honung, speciellt i teet, tänkte att detta var ett te för mig.

Vad fel jag hade. Tyvärr. Det doftar gott men att dricka det blir för starkt. Det blir på snudden till beskt då smaken av honung blir som att dricka en kaka rakt från bikupan. Kanske om jag gör teet svagare kan det bli bättre men jag har inte provat det.

Jag gav teet två provdrick men tyckte inte det var gott. Därför får Gotländskt honungste endast en kopp av fem av mig. Jag kanske får blanda ut det med ett annat te för att göra slut på det. Annars är risken att det bara ståe där i skåpet.