Vad ger man till den som har allt? 3


I september den här månaden är jag med i en bloggutmaning och ett tema är Min bästa lösning. I och med detta vill jag hjälpa dig som planerar en present till den person som har allt. Kanske det snart är dags för ett stort kalas men du vet inte vad du ska köpa till present.

wpid-img_20140906_163958.jpg

Varför inte ett personligt porträtt i form av en ulldocka? Ett självporträtt går lika bra som en kändis.Anita 80 år och Solum 2015 055 Kanske är födelsedagspersonen ett stort fan av Elvis Prestley. Då kan du beställa en nåltovad Elvis. Allt jag behöver är ett foto av den som ska avbildas och så gör jag dockan därefter.

Jag visar upp bilder allteftersom jag jobbar och du får gärna komma med synpunkter om det är något som behöver justeras och bestämma vilka kläder dockan ska ha. Du kan välja mellan en heldocka eller en byst.

Eller varför inte ett porträtt av en hund?

20160309_100936

 

Du är välkommen med en beställning, antingen genom att fylla i formuläret här eller att maila mig på kontakt@nathaliesjogren.se

Ge bort en oförglömlig gåva.

/Nathalie – den nåltovande skräckförfattaren


3 tankar om “Vad ger man till den som har allt?

 • Camilla

  Vilken rolig present!
  Har många jag kan tänka mig att ge denna till ☺
  Men vad kostar en docka?
  Gör du även små barn (doppresent)
  Ha en bra kväll
  Camilla

 • Camilla

  Vilken rolig toppen present !!
  Har några jag skulle vilja ge detta i present till ☺
  Men vad kostar en docka?
  Gör du även bebisar ( doppresent)
  Ha en bra kväll ❤

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   En heldocka kostar 2000 och en byst kostar 1500. Visst går det bra med bebisar också. Om den ska vara mindre kan man komma överens om ett pris.

Kommentarer är stängda.