Utmaning: 8 saker ni inte visste om mig 3


Jag fick en utmaning av Camilla att berätta 8 saker om mig själv som man kanske inte vet. Meningen är att man sedan ska skicka vidare utmaningen till fyra andra bloggare. Efter lite funderande kommer således min lista:

1. När jag var 19 år gick min pappa bort i cancer.

2. Jag har två enkla tatueringar. Den ena en pil genom axeln, vilket symboliserar att jag är stjärntecknet skytt. Den andra en ros på höften.

3. Jag är delvis tysk, delvis norsk och delvis svensk. Min tyska farfar mötte min norska mormor under 2a världskriget. När min farmor gick bort hittade jag en resväska full av brev mellan dem och hennes memoarer. Bara det är en bok i sig!

4. Förutom min lärarexamen i engelska och historia har jag även läst filmvetenskap.

5. Jag kan citera mer eller mindre hela Disneyfilmen Robin Hood utantill.

6. Jag är vill alltid vara till lags och snäll. Kanske inte alltid till min egen fördel.

7. Håller på att förhandla till mig rättigheterna att nåltova och sälja Rolf Lidbergstroll. (Den här bilden finns på Trollbyn.se) Se mer på min andra blogg

8. I många år har jag varit allergisk mot katt, pollen och kvalster men nu, tackvare allergisprutor i tre års tid är jag nästan helt symptomfri. Nu får min mans katter flytta in igen.

Jag skickar nu vidare den här utmaningen till Kim , Sofie , Pernilla samt Hellen och Jenny på Distant Diying.

Utmaning: 8 saker ni inte visste om mig


Jag fick en utmaning av Camilla att berätta 8 saker om mig själv som man kanske inte vet. Meningen är att man sedan ska skicka vidare utmaningen till fyra andra bloggare. Efter lite funderande kommer således min lista:

1. När jag var 19 år gick min pappa bort i cancer.

2. Jag har två enkla tatueringar. Den ena en pil genom axeln, vilket symboliserar att jag är stjärntecknet skytt. Den andra en ros på höften.

3. Jag är delvis tysk, delvis norsk och delvis svensk. Min tyska farfar mötte min norska mormor under 2a världskriget. När min farmor gick bort hittade jag en resväska full av brev mellan dem och hennes memoarer. Bara det är en bok i sig!

4. Förutom min lärarexamen i engelska och historia har jag även läst filmvetenskap.

5. Jag kan citera mer eller mindre hela Disneyfilmen Robin Hood utantill.

6. Jag är vill alltid vara till lags och snäll. Kanske inte alltid till min egen fördel.

7. Håller på att förhandla till mig rättigheterna att nåltova och sälja Rolf Lidbergstroll. (Den här bilden finns på Trollbyn.se) Se mer på min andra blogg

8. I många år har jag varit allergisk mot katt, pollen och kvalster men nu, tackvare allergisprutor i tre års tid är jag nästan helt symptomfri. Nu får min mans katter flytta in igen.

Jag skickar nu vidare den här utmaningen till Kim , Sofie , Pernilla samt Hellen och Jenny på Distant Diying.


0 tankar om “Utmaning: 8 saker ni inte visste om mig

 • Carola

  Jag är också allergisk mot katt och önskar att jag hade tiden att ta alla de där sprutorna. Det är ett åtagande som inte fungerar just nu men jag hoppas kunna göra det längre fram i livet när barnen är större. Under tiden myser jag med de katter som bor i grannskapet :).

  • nathaliesjogren

   Ja första upptrappningstiden ska man ta sprutor en gång i veckan och då är det ju bäst om man har nån som kan passa barnen. Men sen är det bata var sjätte vecka.

 • perny

  Jag är också en citerare men har mest riktat in mig på fröken fleggmans mustasch. Jag har förövrigt svarat på din utmaning nu men! Det är så att den blogg som du utmanade var min alvhildablogg där jag inte skriver något om mig personligen utan bara om skapande av alvhilda och karaktärerna där. Därför gjorde jag om utmaningen en aning och skickar tillbaka den till dig, i omgift skick 😉

  http://alvhilda.blogspot.se/2012/09/atta-fakta.html