Uppdatering av bloggen


Jag har funderat ett tag på vilken som är min huvudsyssla: att nåltova eller att skriva. Hittills har jag hållit de två världar separerade från varandra, men på sistone har jag märkt att de kommit allt närmare varandra. Samtidigt har jag funderat på vad jag är: en författare eller en ullkonstnär.

Svaret blev varför välja när man  kan kombinera. Därför beslöt jag mig för att slå ihop mina två bloggar till en. Dels hade den ena en adress som inte var logisk och jag har förstått att det har varit lite svårt att hitta den när man sökte på mitt namn. Dels kan jag nu visa upp hela mitt register på det jag gör och de som bara vet om en sida om mig kanske får upp ögonen för den andra.

Härmed är det således den här bloggen ni ska följa. Här skriver jag, Nathalie Sjögren, om att skriva skräck och om att nåltova porträtt. Det är jag som är den nåltovande skräckförfattaren.

Välkommen att följa min resa i skapandets värld.


0 tankar om “Uppdatering av bloggen