Underbara ljuvliga höst 4


Nu är det äntligen höst. Det absolut bästa årstiden, enligt mig. Nu blir luften klarare och friskare, temperaturen behagligare (lättare att klä på sig för mycket och kunna ta av än att luften i sig är för varm som på sommaren) och färgerna ljuvligt vackra. Jag älskar hösten.

wallpapers-autumn-maple

Kanske det har med att jag älskar mörkret och det är nu vi går mot mörkare tider. Något jag alltid ser fram emot. Kanske har det med att jag är född på årets mörkaste dag och därmed har en naturlig kärlek till mörkret. Nyligen lärde jag mig vad det heter: nyctophilia, dvs den som älskar mörkret eller natten, någon som känner sig lugn och trygg i det mörka. Det är jag, det. (Kanske inte så konstigt att min debutroman heter I nattens mörkrer?)

Håller du med mig?


4 tankar om “Underbara ljuvliga höst

Kommentarer är stängda.