Ull i kubik – att ställa ut 10


Jag börjar deUlliKubik Affisch (1)n här veckan med att berätta om vad jag gör i slutet av veckan. Då är det nämligen det årliga evenemanget Ull i Kubik i Varberg. I år är det på fästningen i Varberg. Tidigare har det varit på Naturum, men nu har det blivit större och med fler utställare och därför flyttar det hela till fästningen.

Jag var med förra året och även om det för mig blev lite tokig start var det överlag en mycket trevlig dag med många besökare och utställare. På morgonen när jag kom dit och skulle packa upp upptäckte jag att jag hade glömt alla mina nåltovade dockor hemma! Som tur var bor jag ganska nära, så min man kunde komma med dockorna strax efter att det hela hade börjat. Lite stressigt, men det löste sig.

I år tänker jag därför packa bilen redan kvällen innan. Någon som jag har gjort de senaste gångerna jag ska iväg och ställa ut. Då hinner man i lugn och ro tänka igenom vad man ska ha med sig och kan på morgonen komma på en liten detalj som man har glömt utan att paniken slår till helt.

Vad ställer jag ut på Ull i Kubik i år? Jo, min kollektion Rock ’n’ Wool så klart, men även några nya saker. Jag har börjat nåltova tavlor och nyckelringar i form av små figurer – allt från fanfiction till folkdräktsgummor.

wpid-collage_20150220122030480.jpg

 

 

 

Kom till Varberg på söndag den 11 oktober mellan 12-16 om du vill vill se och veta mer om ull. Vi ses där!


10 tankar om “Ull i kubik – att ställa ut

Kommentarer är stängda.