Ull i Kubik 2015 1


Har precis kommit hem från utställningen Ull i Kubik. Trött men mycket nöjd. Fyra timmar gick otroligt fort.
image

Den här gången var utställningen på Varbergs fästning och jag tycker att det var den perfekta platsen för Ull i kubik. Bra lokaler, rätt temperatur och många besökare.

Från 12 till 16 höll det på, med föreläsningar, utställare och modevisning. Mycket fanns det att titta på och jag hann själv inte titta på allt då jag hade fullt upp. Det var folk vid mitt bord hela tiden. Alla berömde mina dockor och tavlor, men framför allt var det mina hundar som gick hem.

Jag har precis nåltovat klart två hundar åt en kund och visade upp dem. Alla tyckte de var otroligt fina. Två personer ville dessutom beställa varsitt porträtt av sina husdjur. Så det var en succé.

När jag sedan kom hem fick jag ett sms med förfrågan om jag kunde göra ett porträtt. Personen som frågade hade sett mig när jag ställde ut på Bokens dag i Skillinge för en månad sedan ungefär. Jag blir så glad när detta händer: man ställer ut någonstans men vet inte om det lönar sig förrän senare då kunderna hör av sig.

Så nu, efter en kopp te, tar jag upp nålen igen. 🙌:)


En tanke om “Ull i Kubik 2015

Kommentarer är stängda.