Trött men ändå peppad 6


bild hämtad från pixabay.org

Idag är jag trött. Även om jag älskar mörkret och att mysa med tända ljus, så blir jag allt tröttare på morgonen vid den här tiden på året. Varje kväll blir allt senare, för nattugglan i mig vaknar till liv.

Samtidigt är jag så peppad, för på kvällarna går jag och Lisa på förlaget igenom de allra sista ändringarna. Vi filar på de riktigt små detaljerna nu i boken Serandos förbannelse. Den publiceras den 23 februari.

Och nu har jag börjat komma på en helt ny typ av bok, i en ny typ av genre som jag inte har skrivit innan – historisk roman. Det kräver en hel del research och jag är bara på allra första funderingsstadiet, men det är så spännade. Detta är en bok som jag tänker hänger ihop och är en slags bakgrundshistoria till en av karaktärerna i en annan bok, som jag heller inte har skrivit ännu. Allt är i mitt huvud. Men det kan bli så snyggt när allt väl faller på plats.

Samtidigt skriver jag klart Underjordens Väktare, fortsättningen på Undergång. Målet är att bli klar med den senast i januari. Jag har skrivit ca 23 000 ord och jag behöver minst 50 000 för att det ska bli en roman. Tror du jag lyckas med det?


6 tankar om “Trött men ändå peppad

 • Charlotte

  Wow vad du är produktiv och vilken härlig fantasi du har, som kan ha så många berättelser i huvudet. Själv skriver jag ju mer av fakta… <3 Lycka till med nya boken!

  • nathaliesjogren Inläggsförfattare

   Tack ska du ha. Ja, jag skriver ner en del, lite stödpunkter för att komma ihåg det viktigaste. Men annars är det mest i huvudet. Kanske är jag mer produktiv nu på vinterhalvåret för det är du jag är mest inspirerad till att skriva – när det är mörkt. 🙂

 • Tess

  Vad spännande det låter! Jag känner dock igen mig i beskrivningen av tröttheten. Jag får inte alls så mycket gjort som jag hade velat… Kram

Kommentarer är stängda.