Tomtar och garn


I helgen var jag på Hamra gård och köpte där detta förgarn:

Det är från gårdens ryafår och jag har redan satt igång att sticka en väst i det. Spännande, dels med både ryaull och dels med förgarn – inget av dem har jag provat förut. Hoppas bara att västen blir bra.

Sedan har jag även satt igång med tomteverkstaden, dvs. jag nåltovar nu tomtar till julmarknaden den 30 november. Det gäller att sätta igång tidigt, så man får gjort så många tomtar som möjligt. Här är den första i raden.

Tomtar och garn


I helgen var jag på Hamra gård och köpte där detta förgarn:

Det är från gårdens ryafår och jag har redan satt igång att sticka en väst i det. Spännande, dels med både ryaull och dels med förgarn – inget av dem har jag provat förut. Hoppas bara att västen blir bra.

Sedan har jag även satt igång med tomteverkstaden, dvs. jag nåltovar nu tomtar till julmarknaden den 30 november. Det gäller att sätta igång tidigt, så man får gjort så många tomtar som möjligt. Här är den första i raden.