Tips i november – Jul a la London


Det här tipset dök upp i min mail och jag tänkte jag skulle dela med mig.

Såhär mitt i mörka november vill vi tipsa om några goda, varma, kreativa mötesplatser där hantverks- och designglädjen kan flöda fritt:

Välkomna till julen à la London nu på lördag och missa inte Bildas Creative Corner på övervåningen. Där kan du slå in dina marknadsfynd på olika kreativa sätt och på så vis göra julklapparna unika både till det yttre och det inre.

Vi vill stolt presentera de designers som blev uttagna till Bildas försäljningsbord (som är placerat bredvid Creative Corner):

Susanne Johansson Sadri med Bamsekram & Beundra (http://bamsekrambeundra.blogspot.se/)

Anna-Karin Andersson med Annan Design (http://www.annandesign.se/).

Välkomna en trappa upp och kolla in deras grejer!

Om du inte kan hålla fingrarna i styr innan lördag kan du även besöka det klimatsmarta musikcafé som Diakonia och Bilda anordnar i Betlehemskyrkan på lördag kväll. Hantverka Påverka finns på plats i kreativa hörnan – kom och pyssla loss!

Är du dessutom sugen på att uttrycka dig med graffiti och craftivism, ska du komma till Urban Artroom redan nu på onsdag. Där kommer Bilda tillsammans med United Sisters från Fryshuset (www.fryshuset.se) och RealStars (www.realstars.eu) skapa konst på temat Fair Sex, som handlar om att höja rösten för att stoppa vår tids människohandel med fokus på sex-trafficking.