Tematrio Kultur 9


Hos Lyrans noblesser är frågan denna veckan:
Vilka kulturella aktiviteter brukar du ägna dig åt.

1. Först och främst är det litteratur. Jag både läser och skriver. Och bloggar naturligtvis om det. Det finns inte så många i min närhet som är intresserade av mina typer av böcker, så det blir mest på nätet.

2. Musik är en stor del av mitt liv. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag slukar all möjlig musik. Har olika spellistor på spotify beroende på humör, vad jag gör (t.ex. städa, då behöver man lite peppning) eller årstid. Vilken typ av musik lyssnar jag på? Allt möjligt. 50-, 60-, 70-, 80-, 90-tal, klassisk, country, pop, rock, postgrunge. Ja, helt blandat. Också beroende på mitt humör. Och naturligtvis lyssnar jag på musik när jag skriver. Då blir texten som bäst. Speciellt många konserter har jag inte gått på fast jag gärna hade gått på fler. Jag har endast sett Eagles, Suede, Melissa Horn och Anna Ternheim samt Iron and Wine. Även om de är få konserter var det alla mycket bra. Dock önskar jag att jag kunde gått på Fleetwood Mac när de spelade i Paris (min mamma o syster var där men inte jag!)

3. Film och tv blir kulturaktivitet nr tre för mig. Det finns en hel del tv-serier som jag följer och en och annan film blir det också. Förr gick jag en del på teater, speciellt när jag själv spelade teater på gymnasiet, men det var länge sedan nu. (Om inte Disney on Ice räknas).


9 tankar om “Tematrio Kultur

Kommentarer är stängda.