Svenska Spöken boksignering 3


image

Den 30 oktober, lagom till Halloween, är det stor signering och releasefest för antologin Svenska Spöken. Det hela sker på sf-bokhandeln i Malmö mellan 16.00 och 18.30.

Jag kommer att vara där tillsammans med förlaget Andra Världar och flertalet av de medverkande författarna i antologin. Utklädda till spöken. Min novell heter Den röda stugan, men låt inte den trevliga titeln bedra dig. Det lurar någonting otäck bakom dörren…

Jag funderar lite på hur jag ska klä ut mig. På Buttricks såg jag för en tid sedan några fräcka kostymer. Kanske det blir någon av dem. Jag älskar ju att klä ut mig och när det är ett sådant kul tema måste man ju slå på stort.

Är du i Malmö den fredagen? Passa på att besöka butiken, träffas oss författare och få en bok signerad. Vågar du?


3 tankar om “Svenska Spöken boksignering

  • Leva-Kerstin

    Hej
    Så häftigt
    Nu måste jag fråga, kan vem som helst stå och signera? Vem kontaktar jag i så fall? Jag är nämligen ofta i Malmö eftersom barn och barnbarn bor där. Det är jag som har emigrerat.

    /Leva-Kerstin

Kommentarer är stängda.