Succe på PechaKucha på Nami 11


Igår gjorde jag min presentation a la Pecha Kucha på restaurang Nami i Varberg. Jag hade tränat, klätt upp mig (min steampunkkjol, korsett och mina röda mantel) och var riktigt taggad.

På grund av sjukdom var vi endast 6 talare istället för 8 och jag blev uppflyttad till talare nr tre. Det gjorde inget, för när jag kom dit var jag redo att köra. Det är sällan jag har känt så inför en presentation, så då kan ni tänka er att jag var peppad.

Talare nr två hade lite tekniska problem, dvs bilderna visades bara några sekunder istället för 20. Därför blev det et litet avbrott innan han kunde köra igen. Trots det tyckte jag han klarade det utmärkt och höll ett roligt och intressant föredrag om mustascher. Sedan var det min tur.

Mina bilder byttes lite tidigare än när jag hade tränat. Om det var för att jag först talade extra långsamt och tydligt eller om det berodde på något annat vet jag inte, men oavsett hittade jag snabbt ett tempo som passade. Presentationen blev lyckad. Folk skrattade (speciellt när de såg bilden av min nåltovade Dee Snyder) och jag fick många applåder. Jag kände mig helnöjd.

Efteråt kom flera fram och sa att det var jättebra och ville titta på mina dockor (som jag naturligtvis hade med mig). En kvinna kom fram och beställde ett porträtt till sin man i julklapp. Hon hade sett mig när jag gjorde en liknande pitch för en månad sedan och nu ville hon beställa.

Det är en lite märklig känsla när det börjar dyka upp folk som jag inte känner, men som känner till mig och mina dockor. Då har jag ju nått ut till folk, vilket är himla roligt.

Dessutom kom en kvinna från Mölndals konstmuseum och ville att jag skulle ställa ut hos dem någon gång nästa höst (då de har fullbokat hela våren och sommaren). Temat de har är 80-tal så då blir det många pudelrockare att nåltova. 😉

Fast det får jag börja med senare. Idag är det städning som gäller. Jag har försummat det lite på sistone och med man, barn och hundar som stökar ner kan det bli en hel del att fixa med.


11 tankar om “Succe på PechaKucha på Nami

Kommentarer är stängda.