Stickcafé har börjat igen


Idag begav jag mig till ett stickcafé i Åsa, i närheten där jag bor. Det är alltid trevligt att komma till stickcaféer, tycker jag. Man träffar andra, ser vad de håller på med, blir inspirerad och får jobba på en stund med sitt eget projekt. Kanske är det tanten i mig som kommer fram, jag vet inte, men jag tycker det är trevligt att sitta där bland alla äldre och umgås. Kanske är det deras erfarenhet som jag gillar.

Snart är jag klar med ännu en nåltovad människa, men jag vill inte lägga upp bilder förrän jag är helt klar och personen (som inte vet något än) har fått sin present.

Stickcafé har börjat igen


Idag begav jag mig till ett stickcafé i Åsa, i närheten där jag bor. Det är alltid trevligt att komma till stickcaféer, tycker jag. Man träffar andra, ser vad de håller på med, blir inspirerad och får jobba på en stund med sitt eget projekt. Kanske är det tanten i mig som kommer fram, jag vet inte, men jag tycker det är trevligt att sitta där bland alla äldre och umgås. Kanske är det deras erfarenhet som jag gillar.

Snart är jag klar med ännu en nåltovad människa, men jag vill inte lägga upp bilder förrän jag är helt klar och personen (som inte vet något än) har fått sin present.