Ställde ut på Kulturfestivalen i Kungsbacka 5


Idag var det Kulturfestival (och inget annat, som jag råkade skriva på några andra forum idag 🙂 ) i Kungsbacka. Det var ett stort evenemang arrangerat av Kulturbyrån. Bl.a var det konstnärsutställning, loppis, föredrag, utställning av äldre tiders kläder och konserter. Jag var en av konstnärerna som ställde ut.

image

Mina dockor blev väldigt uppskattade och ett tag var det en hel del som stod vid mitt bord. Dessutom fick de som ville prova på att nåltova och många barn ville gärna testa. De stod där länge och gjorde många fina små saker.

Själv hann jag jobba en hel del på dockan  Åke (längst ner i bilden ovan) och nu har han även fått kropp och byxor (något han saknade då bilden togs).

Som sagt blev mina dockor mycket uppskattade och en del sa att de ville beställa ett porträtt. Det ska bli spännande att se om de hör av sig och vem de vill att jag ska porträttera. Så nu är jag trött efter att ha stått upp nästan hela dagen, men väldigt nöjd.


5 tankar om “Ställde ut på Kulturfestivalen i Kungsbacka

Kommentarer är stängda.